Sdílejte článek z magazínu
Zadejte e-mailovou adresu toho, komu chcete článek poslat. Nakonec napište své jméno, ať dotyčný ví, kdo mu článek zasílá.
Článek už putuje dál, děkujeme za sdílení.

Celozrnné linecké

Celozrnné linecké Upečte linecké z celozrnné mouky.
Hana Bartušková
4,3 5
4

Přejít na sekci článku:

Slepované hvězdičky

Slepované hvězdičky zdroj: biooo.cz

Po upečení sundejte z plechu, nechte vychladnout a slepujte. Nejlepší je použít nějakou pikantnější marmeládu, rybízovou, malinovou, ostružinovou nebo šípkovou. Při mazání si dejte pozor, celozrnné linecké je totiž výjimečně křehké a rádo se láme. Po namazání a uležení ale drží pěkně pohromadě a na jazyku se rozplývá skoro jako obyčejné linecké.

Pro ten obyčejný pocit normálního lineckého nezapomeňte posypat obyčejným práškovým bílým cukrem. A nebo zkuste nějakou zdravější variantu. Cukroví můžete posypat třeba surovým kakaem, skořicí nebo ho namočit do vysokoprocentní čokolády. Záleží jen na vás.

Související produkt
Hořká čokoláda 88 % kakaa 30 g
Dolfin / 53 Kč
Hořká čokoláda s minimálně 88 % afrického kakaa má jemnou kakaovou chuť. Malá tabulka je navíc jako stvořená pro odpolední malé mlsání.
Detail produktu