Sdílejte článek z magazínu
Zadejte e-mailovou adresu toho, komu chcete článek poslat. Nakonec napište své jméno, ať dotyčný ví, kdo mu článek zasílá.
Článek už putuje dál, děkujeme za sdílení.

Halloween s troškou jablek

Přejít na sekci článku:

Do formiček

Do formiček zdroj: biooo.cz

Hotovou směs můžete plnit do muffinových košíků nebo do formiček. Silikonové formičky vymažte troškou oleje, hlavně pokud máte trošku složitější tvar. Formičky plňte jen trošku nadpoloviční většinou, hodně totiž při pečení nabudou. Pečte zhruba čtvrt hodiny na 180 – 200 °C. Uvedené množství vám vystačí zhruba na 20 – 24 koláčků, ale záleží také na tom, jak velké máte formičky.

Koláčky po vytáhnutí z trouby nechte trošku vychladnout a poté vyklopte. Podávat můžete třeba se lžičkou zakysané smetany a troškou skořice. Nebo jen tak bez ničeho jsou taky skvělé. Konzistencí jsou nadýchané a trošku drobivé. Chuťově jsou tak krásně podzimní, s jablky a skořicí. Díky stévii jsou sladké, ale zároveň méně kalorické a zdravější než s obyčejným cukrem.

BIOOOtip: Pokud chcete mít koláčky výživnější a hutnější, přidejte jablek. Alespoň dvakrát tolik! Přidat můžete i oříšky nebo semínka.

Související produkt
Hořká čokoláda 88 % kakaa 30 g
Dolfin / 53 Kč
Hořká čokoláda s minimálně 88 % afrického kakaa má jemnou kakaovou chuť. Malá tabulka je navíc jako stvořená pro odpolední malé mlsání.
Detail produktu