Sdílejte článek z magazínu
Zadejte e-mailovou adresu toho, komu chcete článek poslat. Nakonec napište své jméno, ať dotyčný ví, kdo mu článek zasílá.
Článek už putuje dál, děkujeme za sdílení.
Prohlížíte si články podkategorie Polévky obsahující štítek: Prospěšné látky
Sezónní polévka z červené řepy

Sezónní polévka z červené řepy

Červená řepa je taková skromná obyčejná zelenina a přitom v sobě skrývá velké množství prospěšných látek pro tělo. Proto je více než zdrávo začlenit ji do svého jídelníčku pravidelně, obzvlášť na podzim a v zimě, kdy je nouze o čerstvou ...
Dýně dvakrát jinak

Dýně dvakrát jinak

Podzim hraje všemi barvami, ale v kuchyni většinou vládne oranžová. V sychravé dny, kdy je venku nevlídno, nás můžou zachránit leda dýně. Pojďme si z nich proto uvařit výbornou polévku, která nás zahřeje, a také upéct koláč, abychom měli...
Hrstková polévka s chilli a kari

Hrstková polévka s chilli a kari

Luštěniny jsou skvělé, plné bílkovin, vitaminů i minerálů, jsou syté, výživné, ale přitom zdravé. A luštěnin bychom rozhodně měli konzumovat více a zařazovat je do jídelníčku častěji. Skvěle chutnají celý rok, ale na podzim a v zimě bych...
  • 1

Štítky pro „Polévky“: