Přejít na sekci článku:
Slepované hvězdičky
zdroj: biooo.cz
Po upečení sundejte z plechu, nechte vychladnout a slepujte. Nejlepší je použít nějakou pikantnější marmeládu, rybízovou, malinovou, ostružinovou nebo šípkovou. Při mazání si dejte pozor, celozrnné linecké je totiž výjimečně křehké a rádo se láme. Po namazání a uležení ale drží pěkně pohromadě a na jazyku se rozplývá skoro jako obyčejné linecké.
Pro ten obyčejný pocit normálního lineckého nezapomeňte posypat obyčejným práškovým bílým cukrem. A nebo zkuste nějakou zdravější variantu. Cukroví můžete posypat třeba surovým kakaem, skořicí nebo ho namočit do vysokoprocentní čokolády. Záleží jen na vás.
Související produkt
Hořká čokoláda 88 % kakaa 30 g
Dolfin / 53 Kč
Detail produktu
Hořká čokoláda s minimálně 88 % afrického kakaa má jemnou kakaovou chuť. Malá tabulka je navíc jako stvořená pro odpolední malé mlsání.