Přejít na sekci článku:
Jaký si to uděláš, takový to máš
zdroj: biooo.cz
Palačinky budou samozřejmě ještě zdravější, pokud je budete smažit víceméně na sucho bez oleje. Na druhou stranu je ale právě olej to, co dodává při smažení palačinkám chuť. Ty zlatavě křupavé okraje, které jsou na palačinkách snad to nejlepší. Možností také je přebytečnou mastnotu po smažení odsát papírovým ubrouskem.
Zdravě si nezapomeňte palačinky i namazat. Vybírejte tak zdravé marmelády, domácí nebo ty s vysokým obsahem ovoce. Zkusit můžete třeba i tvaroh nebo jogurt, který zkombinujete s ovocem. A nebo si pořádně dopřejte a vytáhněte z tajných zásob skleničku Nutely. Čerstvá palačinka s čokoládou, jahodami a banánem... no mňam, i když moje hubnoucí já prosazuje spíš ten nízkotučný tvaroh.
Související produkt
Mléčná čokoláda s lískovými oříšky 30 g
Dolfin / 53 Kč
Detail produktu
Tradiční chuť mléčné čokolády s oříšky může být ještě lepší díky kvalitním surovinám a pečlivému zpracování. Obsah kakaa je minimálně 38 %.