Sdílejte článek z magazínu
Zadejte e-mailovou adresu toho, komu chcete článek poslat. Nakonec napište své jméno, ať dotyčný ví, kdo mu článek zasílá.
Článek už putuje dál, děkujeme za sdílení.

Palačinky verze 2.0 (ta zdravější)

Palačinky verze 2.0 (ta zdravější) Palačinky můžou být i zdravé.
Hana Bartušková
5,0 5
2

Přejít na sekci článku:

Jaký si to uděláš, takový to máš

Jaký si to uděláš, takový to máš zdroj: biooo.cz

Palačinky budou samozřejmě ještě zdravější, pokud je budete smažit víceméně na sucho bez oleje. Na druhou stranu je ale právě olej to, co dodává při smažení palačinkám chuť. Ty zlatavě křupavé okraje, které jsou na palačinkách snad to nejlepší. Možností také je přebytečnou mastnotu po smažení odsát papírovým ubrouskem.

Zdravě si nezapomeňte palačinky i namazat. Vybírejte tak zdravé marmelády, domácí nebo ty s vysokým obsahem ovoce. Zkusit můžete třeba i tvaroh nebo jogurt, který zkombinujete s ovocem. A nebo si pořádně dopřejte a vytáhněte z tajných zásob skleničku Nutely. Čerstvá palačinka s čokoládou, jahodami a banánem... no mňam, i když moje hubnoucí já prosazuje spíš ten nízkotučný tvaroh.

Související produkt
Mléčná čokoláda s lískovými oříšky 30 g
Dolfin / 45 Kč
Tradiční chuť mléčné čokolády s oříšky může být ještě lepší díky kvalitním surovinám a pečlivému zpracování. Obsah kakaa je minimálně 38 %.
Detail produktu