Sdílejte článek z magazínu
Zadejte e-mailovou adresu toho, komu chcete článek poslat. Nakonec napište své jméno, ať dotyčný ví, kdo mu článek zasílá.
Článek už putuje dál, děkujeme za sdílení.

Mrkvový dort podruhé

Mrkvový dort podruhé Upečte si mrkvový dort s ovesnými vločkami.
Hana Bartušková
5,0 5
1

Přejít na sekci článku:

Kokosový cukr do každé kuchyně!

Kokosový cukr do každé kuchyně! zdroj: biooo.cz

Znáte kokosový cukr? Vlastně to nemá s cukrem ani moc společného, ale chutná to skvěle. Kokosový cukr je zdravou alternativou cukru nebo sladkých sirupů. Je sbíraný z kokosových květů, má nízký glykemický index a navíc je plný vitaminů a minerálů. Pořád nejste přesvědčení o tom, že kokosový cukr ve své kuchyni potřebujete? Tak ochutnejte. Ta zastřená, zakouřená, jemně karamelová a vůbec ne přeslazená chuť vás přesvědčí. Chutná i jen tak na lžičku a nebo v krému.

3 lžíce kokosového cukru

2 lžíce kokosového oleje

1 mascarpone

Nejdříve smíchejte kokosový olej s cukrem, přidejte mascarpone a vyšlehejte do jemného krému. Díky kokosovému cukru bude mít krém jemně nahnědlou barvu a karamelovou příchuť. Skvěle se hodí ke sladké mrkvi a konopným semínkům v dortu.